13-14 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda Yalova Belediyespor’dan Tugay Şirzat Yılmaz, Umut Emre Başsan, Bilal Selim Tok,  Ece Haraç, Çiğdem Köse, Emirhan Çiçek ve Yücel Ocak katılan sporcular oldu.

En iyi 8'ler 2.etabında Minik Kızlarda oynadığı 7 maçın 6'sını kazanan BB Ankaraspor oyuncusu Zeynep Çelik ilk sırayı elde ederken, Barbaros Hayreddin Spor’dan Özge Yılmaz ikinci, B.B. Kağıtspor’dan Betül Toz’da üçüncü oldu. Bu kategoride ilimizi temsil eden Ece Haraç ise 2 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile sekizinci sırada yer aldı.

Minik Erkeklerde birinciliği 7 maçta 6 galibiyet elde eden Yalova Belediyespor oyuncusu Yücel Ocak birinci oldu. Bu kategoride 5 galibiyet 2 mağlubiyet ile yine Yalova Belediyespor’dan Emirhan Çiçek elde etti. üçüncülük ise 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ile Batman Petrolspor’dan İbrahim Atuğ’un oldu. Yıldız Kızlarda Fenerbahçe takımından Gülpembe Özkaya 7'de 7 yaparak birinciliği elde etti. Yıldız Erkeklerde ise oynadığı 7 maçın 6'sını kazanan BB Ankaraspor oyuncusu Saadettin Gencer birinci oldu. Bu Kategoride Yalova Belediyespor’dan Bilal Selim Tok 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ile üçüncü olurken takım arkadaşı Umut Emre Başsan’da 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ile dördüncü sırada yer aldı. Dört galibiyet ve mağlubiyet alan bir diğer Yalovalı raket Tugay Şirzat Yılmaz ise beşinci basamakta yer aldı.

Kategorilerinde son iki sırayı alan sporcular En İyi 8'lerden düşerken, Safranbolu'da yapılacak olan 3.etapta yerlerine başka sporcular çağrılacak. 

Editör: TE Bilişim