Gemlik Belediyesi Kent Konseyinin organize ettiği "3.Gemlik Zeytini Açık Satranç Turnuvasında"4 kategoride 310  sporcu mücadele etti. İlimizi ise Yalova Belediyespor ve Çiftlikköy Belediyesi Altınkale Satranç Kulübü sporcuları temsil etti.
Bursa Satranç İl Temsilciliğimizin de teknik desteği ile 22-23-24 Eylül 2017 tarihlerinde Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan turnuva;  60'+30'' eklemeli tempo ile  A, B, C ve D kategorisi olarak, 2200 Elo-Ukd altı puana sahip her yaşta sporculara açık bir şekilde gerçekleştirildi.
A ve B Açık kategorileri: ilk on dereceye, toplam 8.300 TL Nakdi ödül, ilk üçe kupa ve ilk ona madalya,
C ve D Yaş kategorileri: İlk üçe kupa ve ilk on dereceye madalya verildi.   Yalova Belediyespor’dan Arda Yusuf Yalçın 2009-2011 doğumlularda şampiyon olurken, ayrıca Deniz Dırıkoğlu ve 2008 Eren Milas’da madalya almayı başardı.
Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat,” Sporcularımızın hepsi 3.Gemlik Zeytini Açık Satranç Turnuvasında iyi bir performans sergiledi. Bu turnuvada ayrıca eksikliklerimizi de gördük. Bunları en kısa zamanda telafi edeceğiz. Bizlere destek olan Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa’ya teşekkür ediyorum. ayrıca değerli velilerimize de teşekkürü borç bilirim” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim