Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Kartal Belediyesi’nin organizasyonu ile Teamkronos Ultimate Aydos Serisi bisiklet ve koşu yarışmasına katılan Yalova Üniversitesi ve Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü sporcuları başarılı performanslar sergileyerek Yalova'ya ödüllerle döndüler.
Kartal’da bulunan Aydos ormanı içerisinde hazırlanan 10 kilometrelik parkurda önce bisiklet kullanan ardından koşan sporcularımız genel klasmanda ve farklı yaş kategorilerinde toplamda 9 kez Yalova'yı kürsüde temsil ettiler. 
450 sporcunun mücadele ettiği yarışmanın kadınlar bisiklet genel klasmanda Binnur Gültekin, Sedef Gürgan ve Meryem Doğan kürsüde yer alırken, erkekler bisiklet genel klasmanında Mehmet Doğan ve Hazar Gürel kürsüde Yalova'yı temsil ederek ödüllerini aldılar.
Yarışmalarda dereceye giren sporcularımız ödüllerini Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen’in elinden aldı.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, yarışmaya katılarak ilimizi temsil eden genç sporcularımızı tebrik ederken, başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilişim