Yalova Galatasaray Futbol Okulu çalışmaları okulların yaz tatiline girmesine kadar haftanın iki günü Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirecek. 23 öğrencinin yer aldığı ilk antrenmanda en ufak yaşa sahip olan 6 buçuk yaşında Bora Yalova Galatasaray Futbol Okulu’nun maskotu oldu. 12 ay boyunca eğitim verecek Yalova Galatasaray Futbol Okulu resmi açılışını Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bülent Ünder, Galatasaray’ın genç oyuncusu Emre Çolak gibi isimlerin katılımıyla yapması bekleniyor.

Yalova Galatasaray Futbol Okulu’nda öğrencilere Galatasaraylılık duruşunu aşılayacaklarını dile getiren Yalova Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Hidayet Öztekin,” Yalova Galatasaray Futbol Okulu 12 ay boyunca hizmet verecektir. Çalışmalarımızı Kaptan Halı Sahada antrenör İsmail Şengelen ve Asistan antrenör Samet İkiz sürdürecekler. Şuanda 23 öğrencimizi ilk çalışmamıza katıldılar. Bu sayının okullarının kapanmasıyla daha da artmasını arzu ediyoruz. Resmi açılışımızı ilerleyen günlerde Fatih Terim, Bülent Ünder, Galatasaray’ın genç oyuncusu Emre Çolak’ın katılımlarıyla yapmak istiyoruz.

Burada ilk olarak Galatasaraylılık duruşunu öğrencilerimize aşılayacağız. Arkadaşlığı dostluğu ön planda tutacağız. Çocuklarımız ileride Galatasaray Futbol Okulu referansı ile hayatlarına devam edecekler. Ayrıca bu yol Metin Oktay tesislerine açılan da bir yol olacak. Burada yeteneklerini sergileyen isimler ileride Galatasaray’ın alt yapısına katılacaklar. Yalova Galatasaray Futbol Okulu için Atakent Hastanesi ile sözleşme yaptık. Her antrenmanda sporcu sakatlanmalarını önlemek adına kendileri bir ambulans ve doktor ile yer alacaklar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra bir kemik gelişim uzmanı ve bir de psikolog  Yalova Galatasaray Futbol Okulu’nda yer alan çocuklarımıza yardımcı olacak.  Yalova Galatasaray Futbol Okulu’na ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim