Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Yalova Group Belediyespor, sağlık sponsoru Özel Atakent Hastanesi’nde uzman doktorlar nezaretinde sağlık kontrolünden geçti.  Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’nin aldığı karar doğrultusunda TBL’ye yükselen ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın verdiği yemekle sezonu açan Yalova Group Belediyespor’lu oyuncular sağlık taramasından geçerken, turp gibi çıktılar.
Yalova Group Belediyespor Şube Sorumlusu Murat Dönmez, " Tanışma yemeğinin ardından sporcularımız kulübümüzün sağlık sponsoru Atakent Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtiler. Yeni sezonda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olmamız bizleri heyecanlandırıyor. Sağlık kontrolleri sonrasında oyuncularımız sapasağlam çıktı. Yapılan taramaların ardından hem oyuncularımıza, hem de Atakent Hastanesi doktor ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
“ Belediyespor’dan 2 dev transfer”
Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Yalova Group Belediyespor 2 yeni transfer yaptı. Temsilcimiz daha önce anlaşma sağladığı Serhat Doğanay ile yollarını ayırırken, takımın genç oyuncularından Canberk Uzunkaya’yı da kiralık olarak gönderecek. Bu iki ismin yerine ise Yalova Group Belediyespor, Gediz Üniversitesi’nden Ahmet İlker Tunalı ile anlaşma sağladı. 205 boyunda ve 24 yaşında olan Tunalı, dört ve beş numaralarda oynayabiliyor. Yalova ekibinin bir diğer transferi ise Pınar Karşıyaka, Beşiktaş ve Tofaş gibi takımlarda forma giyen ve sezonu Adanaspor’da tamamlayan Onur Çalban oldu. 23 yaşındaki oyuncu 210 boyunda ve beş numara oynuyor. Kariyerinde önemli takımlarda oynayan genç oyuncu Yalova Group Belediyespor’da yeniden çıkış yakalamak istiyor. 

Editör: TE Bilişim