Yürüyen Köşk’te yapılan toplantıya Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Dr. Sadri Sayıoğulları, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Gencay İlhan, Beden Eğitimi Öğretmenler Derneği Başkanı Bülent Söyler, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül, Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa, Yalova Belediyesi Spor Birimi İdari İşler Sorumlusu Sefa Demir, Yalova Belediyesi Spor Birimi Sorumlusu Zeynep Kulaber Solak, eski Milli Güreşçi Ali Kayalı, Judo sporcusu Erkan Esenboğa, Beden eğitimi öğretmeni Kenan Bektaş, Kültür Sanat Şefi Cengiz Kasapoğlu katıldı.

Toplantıda fikir alışverişi yapılırken, hem Yalova Belediyesi’nin hem de Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün tesisler, sporcu malzemeleri ve eğitimler konusunda spora vereceği katkılar masaya yatırılırken, toplantıya katılanlardan görüşler alındı.

Toplantı hakkında bilgi veren Yalova Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Dr. Sadri Sayıoğulları,” Yalova’da genç nüfus oranı çok fazla. Çocuklarımızı spor ve kültür alanlarına yönlendirerek teşvik etmek için neler yapabileceğimizi konuştuk. Hem belediye olarak hem de hükümetin sunduğu spor yatırımları hakkında fikir alışverişi yaptık. Olumlu sonuçlar elde ettik. Yalova Belediyesi’nin koordinatörlüğünde ki toplantılarımıza devam edeceğiz. Yalova’yı spor konusunda marka yapmak istiyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim