Gemlikspor:2 Yalovaspor:3
Bölgesel Amatör Lig 11. Grubun 8. Haftasında Yalovaspor, Bursa deplasmanında Gemlikspor’un konuğu oldu. Yenişehir Belediye Stadyumunda oynanan maçı geriye düşmesine karşın Yeşil Kırmızılı temsilcimiz 3-2 kazanmayı başardı.
Yalovaspor’a 3 puanı getiren gollere Furkan Özdemir, Kemal Halezeroğlu ve Nazım Berat imzalarını attı. Ev sahibi Gemlik’in sayıları ise Ufuk Hançer ve Abdulalh Apak kaydetti. Evine 3 puanla dönmeyi başaran temsilcimiz puanını 10’a çıkarttı ve sekizinci sıraya tırmandı. 
Bursa’da oynanan karşılaşmaya atak başlayan Yalovaspor 9. Dakikada Furkan Özdemir’in şık golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole ev sahibi Gemlikspor’un cevabı gecikmedi ve 16. Dakikada Ufuk Hançer’le 1-1’lik eşitliği yakaladı.
Kırmızı Beyazlı ev sahibi ekip 34’de Abdullah Apak ile 2-1 öne geçerek devre arasına avantajlı gitti. İkinci yarıda oyunun kontrolünü eline alan Yalovaspor dakikalar 77’yi gösterdiğinde Kemal Halezeroğlu’yla 2-2’lik eşitliği yakaladı. 3 puan hasretini dindirmek isteyen Yeşil Kırmızılılar son bölümde baskını arttırırken defans oyuncusu Nazım Berat 83. Dakikada takımını 3-2 öne geçiren gole imzasını attı ve maç bu skorla son buldu. 
Editör: TE Bilişim