Yalova Group Tayfun Erbul Süper Amatör Kümede şampiyonluğu kovalayacak olan Yalovaspor sezon açılışını 4 Ekimde yapacak.
Başkanlığa Ali Demirhan’ın gelmesiyle birlikte yola “5 yılda 5 şampiyonluk” parolasıyla çıkan Yeşil Kırmızılılar görkemli bir törenle sezonu açacak ve TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Orhangazi Belediyespor’la hazırlık maçı yapacak.
Hakan Alpyürük, Erhan Bal ve Kudret Kızaklı gibi yaptığı transferlerle dikkat çeken Yalovaspor, kadrosunu geliştirme adına İsmail Dilsizoğlu’nun verdiği rapor doğrultusunda hareket ederken, gözünü şimdiden Süper Amatör Küme şampiyonluğuna dikti.
Yeni sezon hazırlıklarını İsmail Dilsizoğlu nezaretinde Amatör Saha 1 ve 2’de sürdüren Yeşil Kırmızılılar 14-15 Ekim 2017 başlayacak Yalova Group Tayfun Erbul Süper Amatör Küme için sıkı çalışıyor.
“Tüm Yalova halı davetlidir”
Yalovaspor Kulübü Başkanı Av. Ali Demirhan,” Yalovaspor’umuzun sezon açılışını 4 Ekim Çarşamba günü gerçekleştireceğiz. O gün Yalovaspor’a yakışır bir tören düzenleyeceğiz. Ayrıca Orhangazi Belediyespor’la dostluk maçı yapacağız. Bu organizasyona tüm Yalovalılar davetlidir” dedi. 

Editör: TE Bilişim