Türkiye Futbol Federasyonu Bursa Bölgesi Baş Antrenörü Sinan Bür ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Kent antrenörü Nuri Erdoğan, Yalova'ya gelerek önce Yalovaspor tesislerini ardından ise Ahmet Saraç sahasında izlenimlerde bulundu. İki tesis ve kriterler uygunluğu Bür ve Erdoğan'dan tam not alırken, Yalovaspor U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımları 2015-2016 sezonlarından itibaren Akademi Liglerinde mücadele etme hakkını elde etti.

Görüşmelerde Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez ve teknik direktör Ahmet Yurtsever ise yoğun tempo harcaması ise dikkat çekti. 

Yalovaspor'un artık Akademi Liglerinde mücadele edeceğinin müjdesini veren Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever," Yoğun uğraşlarımız sonunda U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımlarımız 2015-2016 sezonundan itibaren akademi liginde mücadele edecek. Bugün misafir ettiğimiz Türkiye Futbol Federasyonu Bursa Bölgesi Baş Antrenörü Sinan Bür ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Kent antrenörü Nuri Erdoğan tesislerimizi inceleyerek tam not verdiler. Bu başarıda bizlere destek olan Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim