2014-2015 sezonunda Yalova Süper Amatör Kümede şampiyon olmak isteyen Yalovaspor ikinci transferini Berk Barda ile gerçekleştirdi. Uzun süren sessizliğini teknik direktör Ahmet Yurtseven ile anlaşarak bozan Yeşil Kırmızılı ekip Temel Taşçı’nın ardından Berk Barda ile anlaşma sağladı.
2. Başkan ve Mali İşler Sorumlusu Yalçın Arslan ile tesislerde görüşen 1992 doğumlu futbolcu kendisini Yalovaspor’lu yapan imzayı attı.
Yalovaspor’un tecrubeli Teknik patron’u Ahmet Yurtsever in Çamlıcaspor’dan talebesi olan Barda imzayı attıktan sonra,”Yalovasporda hocam Ahmet Yurtsever ile çalışacağım için çok heyecanlı ve mutluyum’ dedi.
Orta sahada oynayan yetenekli oyuncu futbolcuğunun yanı sıra Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksek Okulundaki eğitimine devam ediyor.Futbola Kuştepespor ile başlayan Berk Barda 2011 yılında Ahmet Yurtseven’ın çalıştırdığı Çamlıcaspor’a transfer oldu.
Teknik patron Ahmet Yurtseven’in verdiği rapor doğrultusunda transfer edilen Berk, 2014-2015 sezonunda ise süper amatör kümede mücadele edecek Yalovaspor için ter dökecek.
Editör: TE Bilişim