Yalovaspor Kulübü tarafından Serin Bahçe’de düzenlenen birlik ve beraberlik gecesine siyaset, bürokrasi ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Birlik ve beraberlik gecesinde taraftarların meşale şovu coşkuyu zirveye çıkarırken peşpeşe şampiyonlukların için ‘birlik’ vurgusu yapıldı.
 Geceye Yalova Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, ASKF Başkanı Tamer Erbul, Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Ofspor İkinci Başkanı Fatih Saral, Yalovaspor eski başkanları Erdinç Erkorkmaz, Nusret Karaalioğlu, eski yöneticiler, futbolcular ve çok sayıda davetli katıldı.
Yalovaspor gecesinde açılış konuşması yapan Av. Ali Demirhan katılımcılara teşekkür ederken, en büyük ihtiyacın manevi destek olduğunu vurguladı. Başkan Demirhan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“YALOVALILIK SORGULAMAYALIM”
Yalova’ya, Yalovaspor’a hizmet etmek isteyen herkesin öz ve öz Yalovalı olduğunu belirten Yalovaspor Başkanı Ali Demirhan, “Biz burada yaşayıp bu şehre sahip çıkmıyorsak, bu bizim ayıbımız. Benim ve yönetimim maddi açıdan güçlü. Bu takım dün sizin olduğu gibi; bugün de yarın da sizin. Biz burada sizin bir nevi hizmetkarınız, vekaletçiniz ve temsilciniziz. Geçmişine saygı duymayanın, geleceğe hiçbir şekilde olamaz. Yalova bizim geçmişimiz ve geleceğimiz. Lütfen Yalova’ya ve Yalovaspor’a sahip çıkın. Hiç kimse, bir diğerinin Yalovalılığını sorgulamasın. Bize her yer Türkiye, bize her yer Yalova. Biz yönetime gelirken, bir yönetim anlayışıyla geldik. Sağlam, güçlü, inandırıcı, samimi felsefeyle yola çıkacağız. Bizim değerlerimizi ortadan kaldırmayın. Daha önce görev yapan başkanlarımız gibi Ali Demirhan’ı harcamayın, harcatmayın. Bizler sizin namusunuzuz. Bizler sizin temsilciniziz. Kim hizmet etmişse onları onurlandıralım. Onlara değer verelim” dedi.
 Başkan Demirhan, daha sonra yönetim kurulu üyelerini ve sporcuları tek tek yanına davet etti. Yalovaspor bayraklarıyla birliktelik mesajı veren Yalovaspor Başkanı Av. Ali Demirhan’a taraftarlar da yeşil-kırmızı meşale şov yaparak destek verdi. Başkan Ali Demirhan, geceye katılan Ofspor 2. Başkanı Fatih Saral, Yalovaspor’a bir oyuncu hediye etmesinden dolayı teşekkür etti.
Eski başkanlar ve protokol mensupları da Yalovaspor’un başarıya ulaşacağına emin olduklarını dile getirdiler. Yalovaspor Başkanı Av. Ali Demirhan katılımcılara teşekkür ederken, günün anısına kulübe emek vermiş isimlere teşekkür plaketi takdim etti.

Editör: TE Bilişim