Yalovaspor bugün veda ediyor

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta yer alan ve haftalar öncesinden küme düşmesi kesinleşen Yalovaspor ligdeki son maçına bugün çıkarak veda edecek.

2009-2010 sezonunda 2. Ligden daha sonra 2010-2011 sezonunda da 3. Ligden Bölgesel Amatör Lige düşen Yeşil Kırmızılı ekibimiz 6 Nisan Cuma günü saat 14:30’da Yalova Atatürk Stadyumunda karşılaşacağı Eskişehir Demirspor maçı ile birlikte hem lige hem de yıllardır oynadığı stadyumda son sahaya çıkacak.

Lige Faruk Yiğit yönetiminde büyük umutlarla başlayan Yalovaspor istediği sonuçları bir türlü alamayınca önce Ahmet Silahtaroğlu ile daha sonra ise Yılmaz Kalaycı ile yola devam etmişti.

Sezonun 19. Haftasında Yalova Atatürk Stadyumunda Kütahyaspor’u ağırlayan Betpark Yalovaspor rakibinin attığı dört gole sadece Jeremiah’ın attığı 2 golle cevap verince 4-2 yenilmekten kurtulamamış ve Simav Gençyurdu’nun ardından ligden düşmesi kesinleşen 2. Takım olmuştu.

Sezon başında başladığı kadrosundan sezon içerisinde 18 futbolcuyla yollarını ayıran Yeşil Kırmızılı ekibin Eskişehir Demirspor ile oynayacağı müsabakasında siyahi oyuncusu Jeremiah Corneh’inde oynaması bekleniyor.

“Demir’in iddiası sürüyor”

Öte yandan Yalovaspor’un 22. Haftadaki rakibi Eskişehir Demirspor ise play-off iddasını sürdürüyor. Grupta 37 puanı bulunan Eskişehir temsilcisi Yalova’dan alacağı galibiyet sonrasında grupta çekiştiği rakipleri Kütahyaspor ve Kestel Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Bölgesel Amatör Lig 8. Grubun 22. Hafta müsabakaları kapsamında Yalovaspor ile Eskişehir Demirspor 6 Nisan Cuma günü saat 14:30’da Yalova Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim