Elmasbahçelerspor:2 Yalovaspor:0
Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta ki temsilcilerimizden Yalovaspor, ilk yarının son haftasında Bursa’da Elmasbahçelerspor’a konuk olurken sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Temsilcimiz 73. Dakikada Armağan’la bir penaltıdan yararlanamazken, Yıldıray ve Nazım Berat gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düştüler.
Ev sahibi ekibe 3 puanı ise Hüseyin Tunç ve Sinan Yıldırım attıkları gollerle getirirken, Mesut Gün’de maçta kırmızı kart gören bir diğer isim oldu. 
Bursa Atıcılar 3 Numaralı Çim Saha’da oynanan karşılaşmada Elmasbahçelerspor 12’de Hüseyin Tunç ile golü bulurken ilk yarıyı 1-0 üstün kapattı. Ev sahibi avantajını iyi kullanan Bursa ekibi 53’de Sinan Yıldırım ile farkı 2’ye çıkarttı.
Maçın 73. Dakikasında Yalovaspor penaltı kazandı. Bu esnada söz diyaloğuna giren ev sahibi ekipten Mesut Gün ve temsilcimizde Yıldıray ikinci sarı kartlarını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldılar. Bu esnada Armağan ise kullandığı penaltı atışını değerlendiremedi. Yalovaspor’da Nazım Berat 83’de gördüğü kırmızı kartla takımını 9 kişi bırakırken ev sahibi ekip maçı 2-0 kazandı. 
Editör: TE Bilişim