Bölgesel Amatör Lig hazırlıkları kapsamında temsilcimiz Yalovaspor, Kocaeli deplasmanında Gebzespor ile karşı karşıya geldi. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 3-3 sona erdi.
Yeşil Kırmızılı temsilcimizin gollerini Galip Enes, Furkan ve yaya Seiro kaydederken ev sahibi ekibin gollerine ise Hakkı Tosun ve Gökhan Sipki imzasını attı.
Yüksek tempoda oynanan maçın ilk yarısını Gebzespor 15. Dakikada Hakkı Tosun’un golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda fırtına gibi oynayan Yalovaspor 55’te Galip Enes ile 1-1’lik eşitliği yakalarken, bu golden 5 dakika sonra genç kanat oyuncusu Furkan’ın ayağından bulduğu golle 2-1 üstünlüğü yakaladı.
Mor Beyazlı ev sahibi ekip 70’de Hakkı Tosun ile 2-2’lik eşitliği yakalamasına karşın, dakikalar 79’u gösterdiğinde Yalovaspor’un siyahi yıldızı Yaya Seiro sahneye çıkarak takımını 3-2 öne geçirdi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimizin 2 topu direkten dönerken, Gebzespor 88’de Gökhan Sipki’nin golüyle maçın skorunu 3-3 olarak belirledi. Yalovaspor teknik sorumlusu Ahmet Yurtsever 9 oyuncu değişikliği yaparak tüm oyunculara yaklaşan lig öncesinde şans verdi.

Editör: TE Bilişim