80 dakika boyunca rakibini kalesine hapseden Yeşil Kırmızılı ekip Semih (2), Muhammet Sargül (2) M.Bayzan A.Onur Hakan, Furkan ve Mehmet’in golleriyle sahadan 9-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Yalovaspor, gol bulabilmek adına Taşköprü kalesine ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 10. dakikasında gelişen Yalovaspor atağında Semih, takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Yeşil-Kırmızılılar bu golden sadece 3 dakika sonra ani geliştirdiği atakta M.Sargül’ün golüyle skoru 2-0’a getirdi. Üst üste bulduğu gollerle oyunda kontrolü eline alan ev sahibi takım Yalovaspor farkı arttırmak için Taşköprüspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Mücadelenin 18. dakikasında gelişen atakta M.Bayzan, takımının üçüncü golünü rakip filelerle buluşturdu. Bu golden sadece 2 dakika sonra ani atak geliştiren Yeşil-Kırmızılı takımda ilk golün sahibi Semih bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının dördüncü golüne imzasını attı ve skor 4-0 oldu. İlk dakikalarda bulduğu gollerle oyunda üstünlüğü eline alan Yeşil-Kırmızılılar, rakip kaleye hol için yüklenmeye devam etti.

Müsabakanın 28. dakikasında gelişen Yalovaspor atağında takımının ikinci golüne imzasını atan M.Sargül bir kez daha sahneye çıkarak durumu 5-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununa devam eden ev sahibi takım Yalovaspor, Taşköprü kalesine gol için yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 55. dakikasında gelişen atakta A.Onur, skoru 6-0 yapan golü rakip filelerle buluşturdu. Rakibini oyundan düşüren ve kontrolü tamamen eline alan Yalovaspor, farkı arttırmak için Taşköprü kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 62. dakikasında gelişen Yeşil-Kırmızılı ekibin atağında Hakan, durumu 7-0’a getirdi ve Yalovaspor farkı daha da arttırmak için Taşköprüspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Karşılaşmanın 70. dakikasında gelişen Yalovaspor atağında bu kez Furkan sahneye çıkarak Yeşil-Kırmızılıları 8-0’lık üstünlüğe taşıyan isim oldu. Mücadelenin 77. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında Mehmet attığı golle durumu 9-0’a getirdi ve karşılaşmanın skorunu belirleyen isim oldu.

U-17

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Engin Özgür***, Erdal Minnetoğlu***, Murat Yılmaz***

Yalovaspor: Uğur***, Yılmaz***, Serhat***, Fıratcan***, M.Bayzan***, Hakan***, Furkan***, Ufuk***, Mehmet***, M.Sargül***, Semih***

Taşköprüspor: Furkan*, Mehmet*, R.Kaya*, Furkan*, Ufuk*, Furkan İşcan*, Günay*, Hakan*, Emirhan*, Hüseyin*, Ayhan*

Goller: Dk. 10 Semih 1-0, Dk. 13 M. Sargül 2-0, Dk. 18 M. Bayzan 3-0, Dk. 20 Semih 4-0, Dk. 28 M. Sargül 5-0, Dk. 55 A.Onur 6-0, Dk. 62 Hakan 7-0, Dk. 70 Furkan 8-0, Dk. 77 Mehmet 9-0

Editör: TE Bilişim