Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Yalovaspor’un teknik heyet takımın son durumu hakkında bilgi verdi.
Yeşil Kırmızılı kulübün tesislerinde gerçekleşen toplantıya teknik direktör Ahmet Yurtsever, yardımcısı Ersin Gürlek ve kaleci antrenörü İbrahim İnce katıldı. Yalovaspor’da 2. Dönemini geçirecek olan Yurtsever, mütevazi kadrolarıyla şampiyonluğu kovalayacaklarını bunun içinde iddialı olduklarını söyledi. 
25 Eylülde ilk santraların yapılacağı Bölgesel Amatör Lig öncesi, tüm rakiplerini iyi analiz ettiklerini belirten teknik patron Ahmet Yurtsever, 14 transfer yaptıklarını geçen sezondan ise 9 oyuncuyu kadrolarında tuttuklarını hatırlattı.
Yeşil Kırmızılılar yaptığı transferler kapsamında kalesini ise Bursa Nilüferspor’dan 1997 doğumlu kaleci Metehan Can’a ve İstanbul Altınova’dan 1999 doğumlu yine kaleci olan Muhammed Özer’e emanet edecek.
Savunma hattına ise temsilcimiz Bingöl İl Özel İdare’den 1998 doğumlu Yahya Kumaray, Ankara Volkan Yıldırımspor’dan 1996 doğumlu Hakan Kaya ve Ataşehir Çamolukspor’dan 1994 doğumlu Ahmet Abakay’ı monte ederken, orta sahasını ise Azerbaycan Karabağ’dan 1995’li Nurlan Ahmedov, Ankara Volkan Yıldırımspor’dan 1997’li Uğur Alan, Gölcük Asarköyspor’dan 1994’lü Okan Yalçın, yine Volkan Yıldırımspor’dan 1995’li Batuhan Atasoy, Hersekspor’dan 1995’li Onurcan Aydın ve Volkan Yıldırımspor’dan 1997’li Muharrem Tutcalı ile güçlendirdi.
Yalovaspor forvetine ise Gölcük Gençlerbirliği’nden 1995’li İsmail Öztürk, Tavşanlı Belediyespor’dan 1994’lü Galip Enes Yakut ve İstanbul Çeliktepe’den 1996’lı Ayberk Yaşar’ı takviye etti. Geçen sezondan ise temsilcimiz Kaleci Kadir Bostan, defans Esat Özdemir ve Fıratcan Kılıç, orta saha Furkan Özdemir, Can Othan, Oğuz Kaan Güneş, Okan Gümüş, Hasan Yaya Seiro ve Yiğithan Yiğit kadrosunda tuttu.

 

Editör: TE Bilişim