Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Yalovaspor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi. Yeşil Kırmızılı futbolcu ve teknik heyet önce kulüp tesislerinde bir araya gelerek toplantı yaparken, ardından Amatör Saha 2’de ilk antrenmanı gerçekleştirdi. 
Yapılan ilk antrenmanda Teknik Direktör Ahmet Yurtsever ve yardımcı antrenörler Ersin Gürlek ve Said Aydın gözetiminde yapıldı. 
“Sezonu açtık”
İlk antrenman sonrasında açıklama yapan Yalovaspor teknik patronu Ahmet Yurtsever,” Hayırlısı ile sezonu açmış bulunuyoruz. Yalovaspor olarak Bölgesel Amatör Lig çalışmalarına hız kesmeden başlamış bulunmaktayız. Bugün gerçekleşen transferler ile birlikte takım ile sahaya çıkarak antrenmana dahil oldular. Yalovaspor’un şuan tek hedefi bulunmaktadır. Buda BAL’dan 3. Lige yükselmektir. Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, ikinci başkan Tayfun Erbul, Ceo’muz Ramazan Besli, kulüp müdürümüz Ayhan Kaş’ın ilk antrenmanda takımı yakından takip etmesi bizleri çok mutlu etti. Yalovaspor olarak sporun her branşında ve her yaş kategorisinde başarılı bir şekilde olacağız” dedi. 
“Yurtsever’e kurduğu genç kadro için teşekkür ediyoruz”
İlk antrenmanı takip eden Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez,” Yalovaspor olarak Teknik Direktör Ahmet Yurtsever’i kurduğu genç kadrodan dolayı tebrik ederiz. Yalovaspor olarak gençlere önem veren bir kulüp olarak tamamen gençlerden oluşan bir kadro yapıldı ve bu kadro bu sene tek hedef şampiyonluk olarak sahaya çıkacak Kulübümüz ve Yönetim adına kendisine 2016-2017 Bölgesel Amatör Lig’de başarılar dileriz. Umarız Yalova Spor olarak hedeflediğimiz galibiyete ulaşarak bir üst lige yükselme başarısını elde ederiz” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim