Bölgesel Amatör Lig 11. Gruptaki temsilcimiz Yalovaspor, 2. Haftada oynayacağı Karabiga Belediyespor maçı için Çanakkale’ye gitti. 
Karşılaşma 4 Ekip Pazar günü Şehit Selahattin Uz Stadyumu’nda oynanacak ve saatler 15:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Maçı Kırklareli Bölgesi’nden Hasan Hüseyin Çilli, İstanbul Bölgesi’nden Murat Erölmez ve Tolga Gürler triyosu yönetecek. Zorlu 90 dakika öncesinde Yalovaspor grupta altıncı, Karabiga Belediyespor ise on birinci sırada bulunuyor. 
Yalova’da hazırlıklarını tamamlayan Yeşil Kırmızılılar teknik patron Mustafa Meteertem’in isteği doğrultusunda Çanakkale’ye 2 gün önceden giderek kampa girdi. 
Yalovaspor teknik patronu Mustafa Meteertem ,” Karabiga Belediyespor maçına hazırız. Tüm hesaplarımızı puan üzerine yaptık. Rakibimiz lige kötü başladı. Biz ise oldukça moralli olarak Çanakkale’ye geldik. İnşallah istediğimiz puan yada puanları alarak Yalova’ya döneceğiz” dedi. 
Karabiga Belediyespor-Yalovaspor arasında oynanacak maçta Yeşil Kırmızılı ekibi taraftarı da yalnız bırakmayacak. 3 otobüs ile maça gidecek olan Taxi Gençlik taraftarı 90 dakika boyunca temsilcimizi destekleyecek. 
Editör: TE Bilişim