Teknik direktörlük görevine Fantom lakaplı Ahmet Yılmaz’ı getiren Yeşil Kırmızılı ekip transfer çalışmalarında yoğun çaba harcıyor.

2012-2013 sezonu öncesinde transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Yalovaspor’da Başkan Tamer Erbul ve Genel Koordinatör Kartal Tekin, Kartepe kampına çıkarma yaparak kampta yer alan futbolcuları yakından takip ediyor.

Greenpark Hotel'de kamp yapan Futbolcu Dünyası ekibini ziyaret eden Yalovaspor yönetimi, BJK Tv Yorumcusu ve Kamp Hocası Talat Tuncel, FD Kurucusu Mutlu Yıldırım ve Eski Fenerbahçeli Futbolcu FD Organizatörü Ufuk Gersman'ın yanı sıra, Isfasport ekibinden Yunanistanlı Mounolos ve Takis'le de bir araya gelerek birlikte yemek yiyerek fikir alışverişinde bulundular.

Bütün kulüplerin tercih ettiği kamp merkezi haline gelen Kartepe'de Süper Lig takımı Elazığspor ve birçok yabancı takım halen kamp yapıyor. Temaslarını ve oyuncu arayışlarını sürdüren Erbul ve Tekin bugün izledikleri hazırlık müsabakalarında Yunanistanlı oyuncu Vasilis'i beğendiklerini belirtirlerken kamp ortamının çok güzel olduğunu bir ay boyunca sürecek kamplarda Kartepe'yi bir kaç kez daha ziyarete geleceklerini söylediler. Futbolcu Dünyası organizasyonuyla Kartepe'de kamp yapacak olan Cezayir süper ligi 3.sü Alger takımı da önceki akşam Türkiye'ye giriş yaptı. Alger takımı, oyuncumuz Jeremiah'ı iki gün boyunca denemeye alacak. Jeremiah'ın Alger takımıyla çalışması aynı zamanda Bank Asya ve BAL takımlarının da dikkatini çekmesi açısından önemli görünüyor.

 

Editör: TE Bilişim