Tayfun Erbul Süper Amatör Kümede şampiyonluğu hedefleyen Yalovaspor, sembolik kombine kartlarını satışa sundu. Yeşil Kırmızılı kulüp elde edeceği geliri ise “Öz Kaynak Düzeni” adını verdiği altyapı projelerine harcayacak.
Sende bir kart al, çocuklarımıza sahip çık, geleceğe güvenle bakalım sloganıyla yola çıkan Yalovaspor hazırladığı kombine kartları satışa sundu. Yönetici Yalçın Tekin Çetin’in gözetiminde ki projeye ise ilk etapta Hüseyin Özyılmaz, Fatih Yıkılmaz, Ahmet Ali Durmuş, Taner Fedar, Hasan Çakar, Yalçın Tokay, Serdar Kırcan, Samet İkiz, Levent Polattimur, Sefa Demir, Betül Azgın ve Dilek Gül destek verdi.
Yalovaspor yönetim kurulu üyesi Yalçın Tekin Çetin,” Tüm gelirini kulübümüzün Öz kaynak Düzenine aktarmak üzere hatıra olarak saklayacağınız sembolik kombine kartı satışlarımız başlamıştır. Sloganımız ise Sende bir kart al, çocuklarımıza sahip çık, geleceğe güvenle bakalım. İnşallah elde edeceğimiz gelirlerle Yalovaspor’umuzun geleceğini temin altına almış olacağız. Altyapımız için yaratacağımız bu kaynakla Yalova ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmış olacağız. Tüm Yalovaspor gönüllülerini kombine kartı almaya davet ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim