Mangal partisi şeklinde geçen görüşmelerde Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul, Yalovaspor’u Yalova ile barıştırma fikrinin öncüsü olan MHP İl Genel Meclis Üyesi Tamer Ergün adının yazdığı Yalovaspor formasını hediye etti.

ASKF İl Başkanı Harun Keser, Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz’ın da yer aldığı mangal partisi konu futbol olurken Yalova’yı Yalovaspor ile yeniden barıştırmanın formülleri konuşuldu.

Doğusundan batısına Yalova’yı Yalovaspor ile barıştırarak  yeniden birlik olmak istediklerini belirten Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Yalovaspor'un tüm ilçelere, köylere, mahallelere, okullara ulaşmasını ve bu kulübün Yalovalılar tarafından sahiplenilmesini istiyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla tüm mesaimizi Yalovasapor için harcadığımızı herkesin bilmesi gerekiyor. Süper amatör kümeye düşmek tabii ki büyük bir üzüntü oldu. Fakat biz tüm olumsuzluklara rağmen bunu da bir fırsat olarak gördük ve kulübümüzü madde ve mana anlamında yeniden yapılandırabilme fırsatını yakaladığımızın farkına vardık.

Çağdaş bir yönetim ve kulüp anlayışıyla futbolda profesyonel kulüplerin bile büyük bir çoğunluğunda olmayan kurumsal yapılanma için hız kesmeden çalışıyoruz. Bu doğrultuda ilimizin genç ve başarılı teknik adamlarından olan Kartal Tekin'le Genel Koordinatör olarak anlaştık. Kalite Yönetimi uzmanı da olan Kartal Tekin'in Yalovaspor'un yeniden yapılanmasında çok ciddi katkıları olacağına inanıyoruz. Spor okullarımız okulların kapanmasıyla birlikte 11 Haziran'da çalışmalarına başlıyor. Spor okullarımızda bugüne kadar Yalova'da yapılmamış yeni bir uygulamayı başlatıyoruz. Spor okullarımızda ki tüm antrenmanlar ve hazırlık müsabakaları kamera ile çekilecek. Bu sayede sporcularımızdaki gelişmeleri ölçebileceğiz.

Genel Koordinatörümüz Kartal Tekin, ilk iş olarak Yalovaspor scouting ekibini kurdu. Bu ekip Yalovaspor için çok önemli bir misyona sahip. Öz kaynaklarımızda işi şansa bırakmayacağız. Tüm müsabakalarımız scouting ekibimiz tarafından kamera ile kayıt edilecek. Oyuncularımız Türkiye ve dünya standartlarına göre değerlendirilecek. Öz kaynaklarımızdan çok ciddi bir katkı alacağımıza ve geleceğin süper yıldızlarını çıkaracağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Editör: TE Bilişim