Futbolseverlerin tam 6 gol izlediği mücadeleyi Yeşil Kırmızılılar 5-1 kazanarak 3’te 3 yaptı ve 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Yalovaspor’a 3 puanı getiren goller  Esat (2), Galip Enes (2) ve Özcan’dan gelirken ev sahibi Yeşilova’nın tek sayısını penaltıdan İbrahim kaydetti.

Ramazan Karahasan’ın yönettiği karşılaşmaya ev sahibi Yeşilovaspor atak başlayan taraf oldu. Siyah Beyazlılar maçın 18. Dakikasında penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen İbrahim Yeşilovaspor’u 1-0 öne geçirdi. Yediği golden sonra Yalovaspor oyunda etkisini arttırdı. Yeşil Kırmızılılar geliştirdiği ataklarla beraberlik golünü ararken dakikalar 35’i gösterdiğinde Esat sahneye çıktı ve attığı şık golle maça 1-1’lik eşitliği getirdi. Kalan 10 dakikalık bölümde başka gol olmadı.

Maçın ikinci 45 dakikasında ise adeta Yalovaspor fırtınası esti. Yeşil Kırmızılılar genç golcüsü Özcan ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 55. Dakikasında Yeşilovaspor’da gol perdesini açan İbrahim penaltı atışından faydalanamadı.1-0 mağlubiyetten 2-1 öne geçen Yalovaspor 75’te bir diğer genç golcüsü Galip Enes ile farkı 2’ye çıkartarak skoru 3-1 yaptı.  Dakikalar 84’ü gösterdiğinde Galip Enes bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin 2. Takımını ise 4-1 öne geçiren gole imza attı. Karşılaşmada son sözü ise 90+1. Dakikada Yalovaspor’a beraberlik golünü getiren Esat söyledi ve maçın skorunu 5-1 olarak tayin etti. 3’te 3 yapan Yalovaspor, Termal Belediyespor’un puan kaybettiği haftada liderlik koltuğuna oturdu.



 

Editör: TE Bilişim