İstanbul temsilcisinin golleri Okan Akgül (2), Hamit Taşkın (2) ve Caner Nurgör imzasını atarken, Yalovaspor’un tek golü ise Özcan Güven’den geldi.

Küçükköy Stadında oynanan karşılaşmaya ev sahibi Halide Edip Adıvarspor fırtına gibi başladı ve 11. Dakikada Okan Akgül’ün golüyle 1-0 öne geçti. Erken bulduğu golle oyunun kontrolünü eline alan Mavi Beyazlı ekip dakikalar 24’ü gösterdiğinde Hamit Taşkın’ın golüyle skoru 2-0’a getirdi. ilk yarının son bölümlerinde baskısına devam eden İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvarspor 32’de gol perdesini açan Okan Akgül, 43’te ise Hamit Taşkın’ın golleriyle ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. Maçın ikinci 45 dakikasında ise iki ekip rölanti de futbol oynadılar. Karşılaşmanın 72. Dakikasında Yalovaspor’un genç golcüsü Özcan Güven sahneye çıkarak meşin yuvarlağı İstanbul ekibinin ağlarıyla buluştururken skoru 4-1’e getirdi. Maçta son sözü ise ev sahibi ekip söyledi. Karşılaşmanın 85. Dakikasında gelişen Halide Edip Adıvarspor atağında sahneye çıkan Caner Nurgör meşin yuvarlağı temsilcimizin ağlarıyla buluşturarak maçın skorunu 5-1 olarak tayin etti.

Yalovaspor ligin son haftasında aldığı bu mağlubiyet ile 14 puanda kalarak sezonu 13. Sırada tamamladı ve Yalova Süper Amatör Kümeye düştü. Halide Edip Adıvarspor ise 60 puanla sezonu 2. Sırada tamamlayarak play-off’lara kaldı. 

Editör: TE Bilişim