Mangal partisine Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, Futbol Şube Sorumlusu Enver Doğruyol, antrenörler Yılmaz Kalaycı ve Bülent Söyler’in yanı sıra futbolcular katıldı.

Tesislerdeki mangal partisinde yeşil kırmızılı futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ayrıca 5 Mayısta yapılacak kongrede de aday olan Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul önemli açıklamalarda bulundu.

Yeniden başkan seçildiği taktirde yapacakları hususlarda açıklamalarda bulunan Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Ben başkan seçilirsem, Yalovaspor U-19 takımı, elit bir takım olacak. Benim U-19 takımımda oynayan adam, ileriye dönük profesyonel futbolcu yolunda aday olacak. Bu yaş kategorisinin altındakiler, yetiştirici olacak. Şampiyon olduğumuz takdirde Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkarsak, elimizdeki mevcut kadroyu koruyacağız ve dışarıdan oyuncu almayacağız. Zaten eski oyuncularımızı da kesinlikle bırakmayı düşünmüyoruz. Halim, Jeremiah, Suat, Şafak, Hüseyin ve diğer futbolcularımızla yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca antrenörlerimizin raporları doğrultusunda 5 ya da 6 altyapı oyuncumuzu A takıma alacağız. Bundan sonra Yalovaspor, kendi imkanlarıyla ayakta durup futbolcu satarak yaşamaya çalışacak. Tekrar başkan olursam bir soyunma odası, ders salonu ve kondisyon merkezi kesinlikle yapacağım. Burası küllerinden yeniden doğacak. Taraftara şampiyonluk sözü veriyorum. Önümüzdeki sezon Yalovaspor’u, Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkarmanın sözünü veriyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim