Çiftlikköy'ün tek sayısına ise 88'de Özgür imzasını attı.  Ev sahibi ekip 64. dakikada Aytaç’ın penaltısından yararlanamadı. Yalovaspor'da Haluk 59. dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.  Yeşil Kırmızılı ekip Yalova Süper Amatör Küme'nin bitimine 3 hafta kala puanını 62'ye yükselterek Çiftlikköy Belediyespor ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkarttı. 

Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maça Yalovaspor daha etkili ve atak başladı. Maçta dakikalar 24'ü gösterdiğinde Yalovaspor sağ köşe gönderinden korner atışı kazandı. Furkan'ın ceza sahasına gönderdiği topa Çiftlikköy'ün hücum oyuncusu Nihat elle dokununca maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Berk Barda meşin yuvarlağı Çiftlikköy ağlarıyla buluşturdu ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Kalesinde gördüğü gol sonrasında Çiftlikköy Belediyespor, Yalovaspor kalesinde baskı kurarken, defansında da derin boşluklar bıraktı. Karşılaşmanın 45+2. dakikasında kontra atağa kalkan Yeşil Kırmızılılarda Barış yaklaşık 50 metrelik deparı sonrasında ceza sahası içerisine girerek ikinci kez Çiftlikköy ağlarını havalandırdı ve ilk yarının skorunu belirledi. İkinci yarıya ise istek ve arzulu başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Maçın 59. dakikasında Kırmızı Siyahlı ekibin forveti Nihat ceza sahası içerisinde yer de kalınca maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu penaltı noktasını ikinci kez gösterirken, Yalovapsor'dan Haluk'u kırmızı kart ile oyun dışına gönderdi. Topun başına geçen Aytaç meşin yuvarlağa çok kötü vurarak topu auta gönderdi ve takımını golden etti. Karşılaşmanın son bölümlerine doğru Yalovaspor kalesine yoğun baskı kuran ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor’un 88. dakikadaki atağında oyuna ikinci yarıda dahil olan Özgür Kaymaz takımının tek golüne imzasını atarak durumu 2-1’e getirdi ve maçın skorunu ilan etti.

Editör: TE Bilişim