Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez, "Bu sezon emeği geçen başta teknik ekibime, futbolculara, taraftarlarımıza ve maddi manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Hedefimiz tabi ki 3. lig bunu başarabilmek için çok çalışacağız" dedi.

Organizasyona AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel, AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Mehmet Demirhan, MHP Yalova Milletvekili Adayı Ünlem Üstel, Saadet Partisi Yalova Milletvekili Adayı Talip Bayburtlu, Saadet Partisi Yalova Milletvekili Adayı Mehmet Mete, Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Celal Korkmaz ile siyasi parti temsilcileri, oda başkanları da katıldı.

Bursa'dan gelen mehteran takımının gösterileri ile başlayan tören daha sonra Yalovaspor yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcuların sahaya gelmesiyle devam etti. Gelecek sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele etme hakkı elde eden Yeşil Kırmızılı ekibe şampiyonluk kupasını ise Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı ve Yalova Milletvekili Temel Coşkun takdim etti.  Coşkun, Yalova Süper Amatör Küme şampiyonu olan Yeşil Kırmızılı futbolculara baklava ikram etti.

Editör: TE Bilişim