2014-2015 sezonunda Yalova Süper Amatör Kümede mücadele edecek Yalovaspor ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil Kırmızılı ekip teknik patron Ahmet Yurtsever’in verdiği rapor doğrultusunda 1994 doğumlu Temel Taşçı’yı kadrosuna kattı. 
Uzun süreli sessizliğini teknik ekibini kurarak bozan Yalovaspor son olarak Samsun Telekomspor forması giyen Taşçı’yı transfer ederek dış transferde ilk imzayı attırdı.
Futbola Yalova Doğanspor’da başlayan genç oyuncu daha sonra Teknik direktör Ahmet Yurtsever ile yolu Çamlıcaspor’da kesişti. İstanbul ekibinde 4 sezon top koşturan yetenekli oyuncu 2012 yılında Samsun ekiplerinden Telekomspor’da forma giydi.
Yalovaspor’a gelmesinin kendisinde büyük heyecan yaşattığını belirten Temel Taşçı,” Daha önce teknik direktörümüz Ahmet Yurtsever ile Çamlıcaspor’da uzun süre beraber çalıştık. Şimdi Yalovaspor’un başarısı için yine beraber ter dökeceğiz. Yeni takımımım için elinden gelen her şeyi yapacağım. Burada olmak büyük mutluluk, emeği geçen hocalarım ve yönetime teşekkür ederim’ dedi.
Editör: TE Bilişim