Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever ile kaleci antrenörü ve Okçuluk İl Temsilcisi İbrahim İnce, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti. Düzce’deki kampın ardından TİGEM’de ikinci etap çalışmalarına başlayan Yeşil Kırmızılarda çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, destek turları da devam ediyor.
Yalovaspor’u Bölgesel Amatör Ligde şampiyon yapmak istediklerini belirten Yurtsever, uzun yıllar Türk futboluna sporcu olarak hizmet verdikten sonra antrenör olarak spora katkı sağladığını pro lisansa sahip olmasından ötürü Beylerbeyi, Ankara Demirspor, Düzcespor, Keçiörengücü, İstanbulspor’da görev aldığını dile getirirken, Ersin Gürlek, Metin Fırat, İbrahim İnce’den oluşan antrenör ekibi, altyapı sorumlusu Sait Aydın ve alt yapı antrenörü Özgür Bayram’dan oluşan ekiple Yalovaspor’un başarısı için ter döktüklerini söyledi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Yalova’da bütün spor kulüplerine ve spor dallarına ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirterek Yalovaspor’a da yeni sezonda başarılar dileyerek ziyaretten ötürü teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim