Aynı zamanda Futbolcu Dünyası Eğitim Direktörü olan Yalovaspor Genel Koordinatörü Kartal Tekin girişimleriyle gerçekleştirilen davete Yalovaspor transfer komitesi üyeleri tam kadro katılacaklar.

Yerli ve yabancı bir çok futbol menajeri ve yöneticilerinde katılacağı organizasyonda seçilen yetenekli oyuncular kamp boyunca adeta görücüye çıkacaklar.

Temmuz ayı boyunca sürecek olan kamp esnasında organizasyona katılan oyuncuların oluşturduğu takımlar Kartepe'de kamp yapan Süper Lig, Bank Asya 1. Lig ile 2. Ve 3. Lig Bölgesel amatör lig takımlarıyla hazırlık maçları oynayacaklar.

Konuyla ilgili bilgi veren Yalovaspor Genel Koordinatörü Kartal Tekin,” Müthiş yetenekleri mercek altına almak için transfer komitemizle Kartepe'de adeta kamp kuracağız.Buradaki yerli ve yabancı oyuncuların tamamı seçilmiş oyuncular olup yne tamamı amatör yada lisanssız oyuncular.Her kamp sonrası çok önemli kulüpler buradan oyuncu transfer ediyorlar.Geçen sene yapılan bu kampta Galatasaray A2 ve Denizlispor gibi takımlar oyuncu transfer ettiler.Bu sezon transfer komitemizle birlikte 4-5 Temmuz'da bizde bu kampta olacağız.Orada olduğumuz süre içerisinde Türk futbolunun önemli isimlerinden Güvenç Kurtar,Talat Tuncel,Ufuk Gersman'la bir araya geleceğiz ve Yalovaspor'a uygun hedeflerimize götürebilecek kalitede oyuncuları seçmeye çalışacağız.Yalovaspor taraftarımızın gönlü rahat olsun.Çok başarılı fakat başarısı sürekli olacak ve Yalovaspor'u profesyonel liglere götürecek bir takım kurgulamaya çalışıyoruz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim