Yalova’da şampiyonluğunu ilan eden Yeşil Kırmızılı ekip Türkiye Şampiyonası öncesinde Amerika’dan gelerek Türkiye’de kamp yapan New Jersey takımıyla bir de hazırlık müsabakası oynadı.

Yalovaspor U-16 Takımının hazır görüntü verdiği ve rakibine göre üstün oynadığı müsabaka sonrasında umutlarımız yeşerdi.

Yeşil Kırmızılı ekip Uşak’ta ki mücadelesinde 2 İstanbul takımı, 2 İzmir ve 1 tane de Manisa takımı ile gruptan çıkma şansı arayacak. 2011 - 2012 Sezonu U 16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 56 ilden 95 takımın katılımı ile gerçekleştirilecek.

Birinci Kademe Müsabakaları tarafsız grup merkezlerinde 6’şar takımlı 15 ve 5 takımlı 1 grupta olmak üzere toplam 16 grupta ekte belirtilen tarihlerde oynanacaktır.

-İkinci Kademe müsabakaları, Birinci Kademede grup birincisi olan 16 takımın katılımıyla 4 grupta yapılacaktır. Final müsabakaları ise İkinci Kademede grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla eleme usulü yapılacaktır.

Yalovaspor U-16 Ligi finalinde Acarspor’u 1-0 mağlup ederek Yalova şampiyonu olmuş ilimizi U-16 Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştı. 

Editör: TE Bilişim