2015-2016 Sezonunda 12 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekiminin 4 Eylül'de İstanbul'da yapılacak. Temsilcilerimiz Yalovaspor ve Altınova Belediyespor’un 11. Grupta ki fikstürleri bugün açıklanacak. TFF'nin Beykoz Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak.
Kura çekiminde birden fazla grupta bulunan Ankara, İzmir ve İstanbul takımlarının hangi gruplarda yer alacağını belirlenecek ve  12 grubun fikstür çekimi yapılacak. Kulüplerin 2015-2016 sezonu BAL Statüsü konusunda bilgilendirileceği toplantıya, 157 BAL takımının temsilcileri ASKF Başkanları ve TFF yetkilileri katılacak.
BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.
Editör: TE Bilişim