Yeşil Kırmızılı ekip uzun zamandır takip ettiği Tarsus Belediyespor’un genç forvet oyuncusu Osman Gürses’i kadrosuna kattı.

Yalovaspor’un yanı sıra bir çok kulübünde takibinde olan genç yetenek Yalova’ya gelerek kulüp tesislerinde sözleşmeye imza attı ve Yeşil Kırmızılı formayı sırtına geçirdi.

1992 doğumlu olan Berdanspor ve Tarsus Belediyespor takımlarında forma giyen, sol açık ve forvet arkasında oynayan yetenekli futbolcu Yalovaspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Dış transfer harekatına başladıklarını belirten Başkan Tamer Erbul, “Yalovaspor’dan artık bir şey olmaz diyenlere biz sezon sonunda şampiyon olup en güzel cevabı vereceğiz. Kimse Yalovaspor’un parası yok, zor durumdalar diye sağda solda konuşmasın. Çok şükür kulübümüzün kasası dolu ve doğru bir yönetim şekliyle bu kulübü layık olduğu yerlere en kısa sürede getireceğiz. Çok kaliteli isimleri kadromuza katmak için ince eleyip sık dokuyoruz. Transferde çok titiz bir çalışma içerisinde olduğumuzdan kimse transfer olmayacak gibi bir düşünceye kapılmasın. Biz en iyi en kaliteli isimleri kadroya dahil etmek için uğraşıyoruz. Osman Gürses çok yetenekli çok kaliteli genç bir kardeşimiz. Kendisine birçok kulüpten teklif geldi ancak Yalovaspor’u tercih ederek en doğru kararı verdi. Kulübümüze ve kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Transferlerimizin devamı gelecek” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim