5 yılda 5 şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Yalovaspor yönetim kurulu, Yalova Group Tayfun Erbul Süper Amatör Kümenin ilk yarısını değerlendirdi. Ali Demirhan başkanlığında yapılan toplantıda Yeşil Kırmızılı kulübün geleceği ve planlaması konuşuldu. Orient Cafe’de ki toplantıya yönetim kurulu tam kadro katılarak adeta gövde gösterisi yapıldı.
Süper Amatör Kümede ilk yarıyı yenilgisiz lider kapadıklarını belirten Başkan Demirhan, ikinci yarıda da yollarına emin adımlarla ilerleyip Bölgesel Amatör Lige yükselmek istediklerini söyledi.
“Özlenen günlere dönmek istiyoruz”
Yalovaspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, “Futbol takımımız, şuan yenilgisiz bir şekilde ilerliyor. İlk yarıyı lider tamamladık. İkinci yarıda da aynı performansla devam ettiğimiz sürece şampiyonluk ipini göğüsleyip yeniden Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek istiyoruz. Önümüzde uzun bir maraton var. Takımımıza güveniyoruz. Yalovaspor’u eski özlenen günlerine yeniden döndürmek için elimizden geleni yapacağız. Yalova halkı ve taraftarımızın da bize güvenmesini istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim