İFA Spor: 6 Yalovaspor:2
Bölgesel Amatör Lig 25. Hafta maçında Yalovaspor, İstanbul deplasmanında İFA Spor 6-2 mağlup olarak seriyi sonlandırdı. İFA Stadyumunda oynanan maçta Yeşil Kırmızılıların gollerine Furkan Özdemir ve Temel Taşçı imzasını atarken ev sahibi ekibin sayıları ise Fırat Işık, Ozan Özdemir, Özkan Ünlü (2), Erhan Aydın ve Muhammet Ali Atam kaydetti.
Karşılaşmaya atak başlayan İFA Spor dakikalar 26’yı gösterdiğinde Fırat Işık’la 1-0 öne geçti. bu golden 2 dakika sonra Yalovaspor kalesinde Ozan Özdemir’in kaydettiği ikinci golü gördü. Peş peşe yediği gollere Yeşil Kırmızılı temsilcimiz 37’de Furkan Özdemir ile cevap verirken aradaki farkı 1’e indirdi. İlk yarının son 5 dakikasında temsilcimiz üzerinde büyük baskı kuran İFA Spor 43’te Özkan Ünlü ve 45’te Erhan Aydın’la bulduğu gollerle devre arasına 4-1 gibi farklı skorla üstün girdi.
İkinci yarıya hızlı giriş yapan Yalovaspor oyunun kontrolünü alırken, 48’de Emre gördüğü ikinci sarı kart sonrasında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yeşil Kırmızılılar eksik mücadele etmesine karşın 66’da Temel’e ikinci golü bularak farkı 2’ye indirdi. Ancak bu golden 3 dakika sonra ev sahibi ekipte Özkan Ünlü kendisinin 2 takımını da 5-2 öne geçirdi. Maçta son sözü İFA’dan  Muhammet Ali Atam 74’te söyleyerek takımına 6-2’lik galibiyeti getirdi. 
Editör: TE Bilişim