Termal Belediyespor’u penaltı atışları sonrasında 4-2 yenerek Bölgesel Amatör Ligde kalmayı başaran Yalovaspor Setur Marinada bulunan Altın Balık Marin’de çifte kutlama yaptı. Yeşil Kırmızılı teknik ekip ve futbolcular, kazandıkları baraj maçını ve kulüp başkanı Hakan Suiçmez’in doğum gününü bir arada kutladı.
Altın Balık Marin Sahibi Adnan Kırtay ve Kaan Kırtay ise Yalovaspor’u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek başarı dileklerinde bulundu. 
Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez,” Bugün bana verilen en güzel hediye oldu. Hem takımımızı Bölgesel Amatör Ligde tuttuk hem de doğum günümü ilk kez böyle kutlama fırsatı buldum. Yönetici arkadaşlarıma oyunculara ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Ayrıca oynadığımız baraj maçında centilmenliklerinden ötürü Termal Beldediyesporlu futbolcu ve teknik heyete de teşekkür ediyorum. Yalova’ya yakışır bir maç oldu. Bu maçla birlikte sezonu tamamladık. Önümüzde kongre süreci var. Onu atlattıktan sonra Yalovaspor’un geleceği için çalışmalarımıza başlayacağız. Bu sezon bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim