Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Yalovaspor, 2016-2017 sezonunda güçlü bir takım oluşturma adına 25 Temmuz 2016 saat 16.00 da antrenmanlara başlayacak. Amatör Saha 2’de ki yapılacak antrenmana teknik direktör Ahmet Yurtsever tarafından tespit edilen ve izlenilen, referans yoluyla değerlendirme kararı alınmış futbolcularla birlikte iç transferde devam kararı aldığımız futbolcular ile U-19 takımımızdaki yetenekli futbolcular çıkacak. 
 “Tüm mesaimizi Yalovaspor için harcıyoruz”
Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever,” 2016-2017 sezonunda güçlü bir Yalovaspor oluşturmak adına tüm mesaimizi Yalovaspor’umuz için harcayacağımızdan kimsenin endişesi olmasın. Seçmelerin neticesinde daha önce tarafımdan tespit edilmiş, izlenmiş veya referans yoluyla değerlendirme kararı alınmış futbolcularla birlikte iç transferde devam kararı aldığımız futbolcular ile U-19 takımımızdaki yetenekli futbolcularla birlikte bir konsorsiyum oluşturarak 25 Temmuz 2016 saat 16.00’da antrenmanlar başlayacaktır. Sezon açılış töreni bilahare yapılacaktır” dedi.
“Transferlerin ardı arkası kesilmiyor”
Öte yandan Yeşil Kırmızılı temsilcimiz daha önce formasını giydiği Galip Enes Yakut ve Demirspor forması giyen Iraklı oyuncu Kamil Ebrahem ile anlaşma sağladı. Yalovaspor tesislerinde gerçekleşen imza törenlerinde iki futbolcu da kendini Yeşil Kırmızılı renklere bağladı.
3 sezon Yalovaspor forması giydikten sonra geçen sezon Yalova Group Süper Amatör Küme ekiplerinden Tavşanlı Belediyespor forması giyen golcü oyuncu, şampiyonluk yaşadığı Yeşil Kırmızılı ekibe döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. 
1995 Doğumlu Irak’lı Kamil Ebrahem Ülkesinde Al-Zawra takımında futbola başlamış olup 9 Yıl bu takımın altyapısında ve A takımında futbol oynadı. Türkiye’ye göç eden Ebrahem geçen yıl Yalova Demirspor’da sezonu tamamlamış ve attığı 12 gol ile bu takımın şampiyon olmasında büyük katkı sağlamıştır.
Editör: TE Bilişim