İç ve dış transferinde atağa kalkan Yeşil Kırmızılı ekip Sağlıkspor’da başarılı grafik çizen İlkay Oktaşlı ile sözleşme imzaladı.

Böylelikle Yalovaspor Osman Gürses’ten sonra dış transferde ikinci imzayı İlkay’a attırarak kadrosuna güç kattı.

Yalova 1. Amatör Küme’de mücadele eden Sağlıkspor’un başarılı orta saha oyuncusu İlkay Göktaşlı ile anlaşarak renklerine bağlayan Yeşil-Kırmızılı takımımız hem iç, hem de dış transferde fırtına gibi esmeye devam ediyor. kulüp çalışmalarını fesih eden Sağlıkspor'un en çok konuşulan yetenekli ismi genç İlkay Göktaşlı kendisini Yalovasporlu yapan sözleşmeye imza atarak Yeşil Kırmızılı formayı sırtına geçirdi.

İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Yalovaspor Genel Koordinatör Kartal Tekin, “İlkay bu sezon Yalova futbol piyasasında isminden sıkça söz ettirmeyi başaran adını Yalova futbol camiasına ezberletmeyi başaran çok yetenekli bir oyuncu. Transfer çalışmalarımıza start verdiğimizde ismini deklere ettiğimiz ve formamızı giydirmek istediğimiz oyuncular arasındaydı. İlkay ve babası ile yaptığımız görüşmelerde, babası, İlkay'la ilgilenen ve transfer etmek isteyen çok sayıda kulüp olduğunu fakat Yalovaspor'un yaklaşımını çok farklı bulduklarını, İlkay'ın kariyeriyle ilgili olarak Yalovaspor formasını giymesini doğru bulduklarını söyledi. İlkay'ın Yalovalı bir genç yetenek olarak Yalovaspor formasını giymesi bizi çok mutlu etti. Transfer çalışmalarında çok istikrarlı bir çalışma dönemi sürdürüyoruz. İlkay aynı zamanda U-19 takımımızın da formasını giyebilecek bir oyuncu. Hedefleri olan bir oyuncu. Yalovaspor formasını başarıyla taşıyacağından şüphemiz yok. Tüm bunların yanı sıra kulübümüz adına İlkay'ın yetişmesinde emeği geçen Sağlıkspor camiasına da teşekkür ediyoruz. Yalovalı bir gence daha Yalovaspor formasını giydirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sağlıkspor kulübü kapansa da İlkay başarılarıyla bizi olduğu kadar Sağlıkspor camiasını da gururlandıracaktır. Hem oyuncu hem de Yalovaspor için bu transferin de hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim