Yalovaspor, sezon açılışını gerçekleştirirken transferlerine de devam ediyor. Yeşil Kırmızılılar altyapısından yetişen ve geçen sezon attığı 6 golle dikkat çeken Furkan Özdemir ile yeniden anlaşırken, Hersekspor’dan Onurcan Aydın ve Azeri Milli oyuncular Nurlan Ahmedov ve Reşid Agazade’yi kadrosuna kattı.
Yalovaspor Ceo’su Ramazan Besli ve Yalovaspor 2. Başkanı Tayfun Erbul, 4 oyuncu ile görüştükten sonra anlaşma sağlayıp sözleşme imzaladılar.
“Yalovaspor Bal’ın En Genç Kadrosuna Sahip”
Yalova Spor CEO’su Ramazan Besli,” Yalova Spor olarak Bölgesel Amatör Lig kategorisinde ve kendisi ilimizde yaş ortalaması olarak en genç kadroya sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Görüştüğümüz oyunculardan Furkan Özdemir, Hersekspor’dan Onurcan Aydın ve Sungayit  takımından Azeri yıldızlar Nurlan Ahmedov ve Reşid Agazade transfer ettik. Yalova Spor olarak genç yeteneklere her zaman önem vermekteyiz bu nedenle Teknik Direktörümüz Ahmet Yurtsever ile birlikte en iyi kadroyu oluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Yalova bu sene bir futbol şöleni yaşamanın yanı sıra bu sezon bambaşka bir Yalova Spor olacak sahada ” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Yeni transferlerden Onurcan Aydın, 1995 doğumlu olup ön libero oynayabiliyor. İlk olarak Altınova Belediyespor’da oynayan son 2 yılını ise Hersekspor’da geçirdi. Azeri yıldızlardan 1995 doğumlu sağ bek Nurlan Ahmedov, Azerbaycan’ın Karabağ ve Sungayit, 1997 doğumlu stoper Reşid Agazade ise İnter Bakü ve Sungayit takımlarının formalarını giydi. 
Editör: TE Bilişim