İç transferde birçok oyuncusu ile yola devam etmek isteyen Yalovaspor’da dış transferde ise Yalova’da amatör liglerde mücadele eden 6 oyuncuyu kadrosuna monte etmek istiyor.

Başkan Tamer Erbul, Asbaşkan Hakan Suiçmez, Futbol Şube Sorumlusu Zihni Baş ve Genel Koordinatör Kartal Tekin’den oluşan transfer komitesi kadroyu zenginleştirmek ve kuvvetlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı.

Transfer hamleleriyle ilgili açıklamada bulunan Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Şehrimizin en önemli markalarının başında gelen Yalovaspor’umuzun marka değerini yükseltmeye katkı yapacak olan Yalovalı oyunculara Yalovaspor formasını giydirmek transfer politikamızın ana temasını oluşturmaktadır. Yalovaspor’un ve Yalova futbolunun Ülke futbolunda hak ettiği yere gelmesinin yine Yalovalı oyuncularla olacağına inanıyor ve bu inancımız gereği Yalova'da tespit ettiğimiz oyunculara formamızı giydirmek istiyoruz. Bir müddettir izlediğimiz ve Yalovaspor formasını giydirmek istediğimiz oyuncuların kulüplerinin yöneticileriyle görüşmelere başlayacağız. Kulüplerimizin, tespit ettiğimiz oyuncularla ilgili transfer görüşmelerinde bizlere her türlü nezaketi göstereceğine olan inancımız tamdır. Yalovaspor her platformda belirttiğimiz ve gösterdiğimiz gibi yeniden yapılanmak durumunda olup kulübümüzde kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atılmaktadır. Yalovaspor tüm Yalovalıların kulübüdür. Yalovaspor'un başarısı da tüm Yalovalıların başarısı olacaktır. İç transferde, Muzaffer, Ahmet, Yusuf, Gökhan, Özcan, Mehmet, Mustafa, Tamer, Sergen, Halim, Suat, Şafak, Onur ve Jeremiah ile anlaşmayı amaçlıyoruz. Dış transferde ise öncelikle Ömer Bal (Esnafspor), Adem (Esenköyspor), Cihan ve Barış (Yeşilovaspor), Yunus ve Yiğit (Acarspor), Enes (Gençlerbirliği) ve İlkay (Sağlıkspor)'ın kulüpleriyle görüşerek bu oyunculara Yalovaspor formasını giydirmek istiyoruz. Yine bu isimlerin dışında tespit ettiğimiz ve forma giydirmek istediğimiz oyuncularda bulunuyor fakat öncelikle bu oyuncuların kulüpleriyle görüşeceğiz. Hedefleri çok net olan ve bu sezon bir üst lige terfi ederek çıkış yapmak için her türlü imkanımızı seferber eden Yönetim kurulumuz olarak transferini düşündüğümüz oyuncuların yeteneklerine güveniyor ve profesyonel lige dönüş sürecimizde bu oyuncularla başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yönetim Kurulumuzun Yeniden Doğuş adını verdiği yapılanmaya istinaden ortaya koymuş olduğu Yalovalı yeteneklere Yalovaspor formasını giydirmek düşüncesinden hareketle transfer görüşmelerine başlayacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim