Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Yalovaspor, 2 ismi daha kadrosuna kattı. Ahmet Yurtsever’in verdiği rapor doğrultusunda hareket eden transfer komitesi Ataşehir Çamolukspor’dan Ahmet Han Abakay ve Güner Güney’i transfer etti. Geçen sezonda Ahmet Yurtsever ile çalışan 2 oyuncu bu yılda çalışacakları için mutlu olduklarını söyledi. Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever,” Geçtiğimiz sezonda Ataşehir Çamoluk Spor gösterdiği başarı ile bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig (BAL) statüsüne yükseldi bu takımda gösterdiğimiz başarıyı bu yıl Yalovaspor’da da yakalayarak takımı bir üst lige 3. Lige taşımak istiyoruz. Yalovaspor’un bu hedefler doğrultusunda tamamen genç bir kadrodan oluşan hızlı ve atik oyunculardan yapılan bir kadro oluşturmaya devam ediyoruz. Yalova Spor için kurulan kadro her zamanki gibi koşan basan alan daraltan önde oynayan bir ekip oluşturmak amacı ile yaptığımız elemelerden kriterlerimize en uygun ve disiplinli oyunculardan seçmeler yapıldı” şeklinde konuştu.
Ahmet Han Abakay kimdir ?
10.01.1994 doğumlu olan Abakay futbol kariyerine doğduğu yer olan Ceyhan'daki Ceyhan Belediyesi Spor Kulübü'nde başladı. Burada 2 sezon geçirdikten sonra Bostancı ve Ataşehir Yoncaspor'a transfer olan genç yetenek, bir sonraki durağı olan Ataşehir Çamolukspor'a zemin hazırlamış oldu.Geçtiğimiz sezon Ahmet Yurtsever'le çalışarak Ataşehir Çamolukspor'u BAL'a çıkaran kadrodan olan Abakay hocasının güvenini kazandı ve yeni durağı Yalovaspor oldu.
Güner Güney kimdir ?
05.07.1996 doğumlu olan Güney, futbol kariyerine Rize Sağlıkspor'da başladı. Ardından 5 sezon Rize Belediye formasını giyen ve başarılı bir grafik çizdikten sonra Ataşehir Yoncaspor'un radarına takılan Güney 1 sezon bu ekibin formasını giydikten sonra Çamolukspor'la yolu kesişti. Güney bir sezon aradan sonra tekrar Ataşehir Yoncaspor'a dönme kararı alarak hocasından ayrıldı ve şimdi tekrar Yalovaspor'da buluştular.

 

Editör: TE Bilişim