Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Yalovaspor, hazırlık çalışmaları kapsamında 1. Amatör kümede şampiyonluk kovalayacak olan Safranspor ile hazırlık maçı yaptı. Yalova Atatürk Stadyumunun ev sahipliği yaptığı maçı Yeşil Kırmızılılar 9-0 kazandı.
Maçın ilk 20 dakikası dengeli geçerken, bu bölümden sonra kontrolü eline alan Yalovaspor 21’de orta sahanın dinamosu Onurcan’ın attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti. bulduğu golle rakibinin direncini kıran Yeşil Kırmızılılar 36’da İsmail, 44’te ise Safranspor’da Serhat’ın kendi ağlarını havalandırmasıyla ilk yarıyı 3-0 önde kapattı.
İkinci yarıda sahaya as oyuncularını süren Ahmet Yurtsever ve ekibi oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. BAL’da ki temsilcimiz 70’de Yaya, 72’de Uğur, 75’te ise Ahmet’in golleriyle skorboardda 6-0 üstünlüğü yakaladı.
Direnç gösteremeyen rakibi karşısında adeta şov yapan Yalovaspor 80’de Ahmet ve 81’de Yaya, Yalovaspor’u 8 farklı üstünlüğe taşıdı. Maçta son sözü 85’te Ahmet’in golleriyle maçı 9-0 kazandı. Yeşil Kırmızılılar 9 Eylülde Gebzespor ile hazırlık maçı oynayacak. 

Editör: TE Bilişim