2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Yalovaspor adeta transfer şov yaptı. 
Yeşil Kırmızılılar Yıldıray İlmaz'a imzayı attırırken, yardımcı antrenör Cengiz Bıyıklı'da gelecek sezon görevine devam edecek. Yalovaspor ayrıca iç transferde Doğa Yıldız, Sezer Doğan ve geçen sezonun kahramanlarından Barış Ersoy ile yeniden anlaşma sağladı. Yalovaspor alt yapısından yetişen Muhammed Sargül ve Mehmet Özer ise sezon öncesi çalışmalara davet edildi.
"Yalovaspor Suskunluğunu Bozdu"
Gelecek sezon takımı Mustafa Meteertem'e emanet eden Yalovaspor'da tecrübeli teknik adamın yardımcılığını Cengiz Bıyıklı yapacak. Forvet hattına daha önce Ömer Bal'ı transfer ederek güçlendiren Yeşil Kırmızılı ekip Yalova'nın önemli yıldızlarından Yıldıray İlmaz'a imza attırarak bombayı patlatmış oldu.
Öte yandan iç transferde de çalışmalarını sürdüren Yalovaspor, Esat Özdemir, Furkan Özdemir, Fırat Can Kılıç, Şahin Taştan, Uğur Sarıca ve Ömer Kaya ile yeniden anlaşma sağlamasının ardından geçen sezon önemli işler yapan Doğa Yıldız, Sezer Doğan ve Barış Ersoy'da Başkan Hakan Suiçmez ile görüştükten sonra takımda kalan isimler oldu.
Transferlerin ardından açıklama yapan Yalovaspor Basın Sözcüsü Kartal Tekin, “Yalova futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli golcülerden olan Yıldıray İlmaz'ı kadromuza kattık. Futbolda sevdiğim bir söz vardır atanla tutan iyi olacak diye. Ömer Bal ve Yıldıray'la atanlarımıza takviye yaptık. Forvet hattımızdan beklentilerimiz büyük. Yıldıray transferi bizim için önemliydi. Oyuncumuza ve kulübümüze hayırlı olsun” dedi.
"Gençlere büyük önem veriyoruz"
Yalovaspor olarak gençlere büyük önem verdiklerinin altını çizen Tekin," Yeteneklerine güvendiğimiz oyuncumuz Doğa ile anlaşarak iç transferde bir imza daha attık. Geçtiğimiz sezon orta sahamızda istikrarlı futboluyla öne çıkan Sezer Doğan'la yeni sezon içinde anlaşma sağlarken, başarılı futboluyla taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Barış Ersoy ve altyapı oyuncumuz Mehmet Özer ile yola devam kararı aldık” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim