Temposu yüksek geçen karşılaşmada Sarı-Lacivertli ekibin orta sahadaki etkili ismi Emirhan, attığı 3 golle adeta şov yaparak tek başına Yalovaspor’u yıkan isim oldu.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya her iki takımda kontrollü bir başlangıç yaptı. İlerleyen bölümlerde her iki takımda gol bulabilmek için organize ataklar geliştirirken müsabakanın ilk golü Yalovaspor’dan geldi. 30. dakikada gelişen Yeşil-Kırmızılı ekibin atağında Furkan, takımını 1-0 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden çabuk atan ev sahibi takım Acarspor, beraberlik golü için Yalovaspor kalesine yüklenirken bu çabası sonuç verdi.

Yalovaspor’un golünden 7 dakika sonra gelişen Sarı-Lacivertli ekibin atağında Emirhan, takımına beraberliği getiren golü kaydederek durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili futbolunu devam ettiren Acarspor, öne geçmek için Yalovaspor kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 50. dakikasında gelişen atakta kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Emirhan, meşin yuvarlağı rakip ağlarla buluşturarak skoru 2-1 yaptı ve takımını öne geçirdi.

Golden sonra oyunda üstünlüğü eline alan Sarı-Lacivertli ekip farkı arttırmak için Yalovaspor kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 62. dakikasında gelişen Acarspor atağında sahanın yıldızı Emirhan bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti ve zorlu mücadele bu skorla sona erdi.


U-17

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Ramazan Karahasan***, Önder Mazlum***, Erdal Ergül***

Yalovaspor: Bartu**, Onur**, N.kalender**, Berk**, M.Bayzan**, H.Bulduk**, Furkan**, Şahin**, Emre**, Mehmet**, Serhat**

Acarspor: Furkan***, İ.Alperen***, Ahmet***, Hüseyin***, Furkan Kusuk***, Hasan***, Emirhan****, Murat***, Yiğithan***, Furkan Molla***, Hasan Yıldırım***

Goller: Dk.30 Furkan 1-0, Dk. Dk.37-50 (Pen)-62 Emirhan 1-3

Editör: TE Bilişim