Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Yalovaspor sessizliğini korurken, Ramazan Bayramı’nın ardından çalışmalara başlaması bekleniyor. Ancak şuana kadar Yeşil Kırmızılı ekibin çalıştıracağının belli olması ise merak konusu oluyor. 
2016 Mayıs ayı içerisinde yapılan kongrede Hakan Suiçmez güven tazelerken, 2 yıllık süreçte yenilenen yönetim kadrosuyla yola devam edecek. Termal Belediyespor ile oynanan maçın ardından takımını Bölgesel Amatör Ligde tutan Cengiz Bıyıklı’nın Yeşil Kırmızılı ekiple devam edip etmeyeceği ve iç transfer görüşmelerinin ise Ramazan Bayramının ardından belli olması bekleniyor.  
Sezonun sona ermesiyle Yalovaspor’un gözde oyuncuları arasında yer alan Nazım Berat Karaali, Sezer Doğan ve Emre Kalfa Serhat Ardahanspor’un yolunu tutarken, Batuhan Kaya’da Erdemlispor’a transfer oldular. 
Suiçmez’in transfer konusunda kaynak aktarmak için çalışmalarını sürdürürken, Ramazan Besli, Hakan Çakır, Tayfun Erbul’dan oluşan transfer komitesinin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. 
Editör: TE Bilişim