Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Yalovaspor’un ikinci etap çalışmalarını yapacağı kamp yeri belli oldu. Teknik Direktör Ahmet Yurtsever, Düzce’de yaptığı incelemelerin ardından Yığılca İlçesinde kamp yapacaklarını bildirdi.
22 Ağustosta başlayacak kamp 10 sürecek ve Gürcü Çiftliği köyündeki Evcekköy tesislerinde gerçekleştirilecek. Antrenmanların yanı sıra Yeşil Kırmızılıların en az 3 hazırlık maçı yapması bekleniyor.
“Bizim için çok faydası olacak”
Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever,” Yaptığımız araştırmaların ardından kamp yerimizi belirledik. Düzce’de bulunan Gürcü Çiftliği köyündeki Evcekköy tesislerinde 10 gün kamp yapacağız. Buraya 24 kişilik kafilemizle gidip 3 de hazırlık maçı oynayacağız” dedi.
“Kızılgeçit yuvaya geri döndü”
Yalovaspor’un başında olduğu dönemde U-19 takımıyla şampiyonluk yaşayan ardından Taşköprüspor ile 1. Amatör Kümede sezonu mutlu sonla bitirip Süper Amatör Kümeye yükselen Ferhat Kızılgeçit eski takımına geri döndü.Taşköprüspor ile yollarını ayıran deneyimli antrenör birçok takımın listesinde olmasına karşın Yalovaspor ile yeniden anlaşarak Ahmet Yurtsever’le çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Yurtsever,” Ferhat hocamızın bize katılmasından dolayı çok mutluyum. Kendisi şampiyon apoletiyle buraya geldi. Bize çok şey katacak. Yalovaspor altyapı takımları ve a takımımız akımlara oranla çok tecrübeli ve donanımlı bir teknik kadroya sahip bir şekilde yoluna devam etmektedir” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim