Eski günlerine geri dönmek isteyen ve şuanda Tayfun Erbul Süper Amatör Kümede şampiyonluğu kovalayan Yalovaspor’un altyapısına kaynak yaratma adına bastırılan kombine kartlarına ilgi sürüyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Halit Güleç, AK Parti Belediye Meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu 71 isim sembolik kombine kartlarından alarak Yeşil Kırmızılı ekibe destek verdi.
Sende bir kart al, çocuklarımıza sahip çık, geleceğe güvenle bakalım sloganıyla yola çıkan Yalovaspor’un elde edeceği gelir ise “Öz Kaynak Düzeni” adını verdiği altyapı projelerine harcayacak.  
Örnek bir altyapı oluşturabilmeyi amaçladıklarını belirten Yalovapor yöneticisi Yalçın Tekin Çetin, “Hedef öz kaynak düzenimizi yeniden oluşturarak örnek alt yapı olabilmek, A takıma ve Ülke futboluna oyuncu kazandırabilmek için yapılanmayı sağlam temeller üzerine kurabilmek için kaynak yaratmaya çalışıyoruz. Ayrıca Kentte sinerji yaratarak şehrin takımına herkesin destek olabilmesi adına bu kampanyayı hazırladık. Alt Yapının bu geçiş senesinde tüm masraflarını sponsorlar ve kampanya yolu ile çözebilmek adına herkesin bu kampanyaya destek olmasını bekliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim