Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’u TFF 1. Lige çıkartan eski başkan Av. Ali Demirhan, Yalovaspor’un yeni başkanı oldu. 2017-2018 sezonunda Yalova Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Yeşil Kırmızılılar, yeni başkanı Ali Demirhan’la birlikte profesyonel günlerine döndürmek için çalışacak.
Yalova’yı ve Yalovaspor’u çok sevdiğini belirten Yalovaspor’un yeni başkanı Demirhan,” Erzurumspor’da şark dönemimi tamamladım. Şimdi Yalovaspor’a hizmet zamanı. Takımımızı eski günlerine döndürmek için çok çalışacağız” dedi.
Yalova Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapılan Yalovaspor olağanüstü genel kuruluna CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, AK Parti eski Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile Yalovaspor eski başkanlarının yanı sıra kongre üyeleri katıldı.
Kongrede Yalovaspor’un borcunun 3 Trilyon 982 Bin TL olduğu açıklanırken, 2017-2018 sezonu bütçesinin ise 517 Bin TL olarak belirlendi.
Bu yıl 54. Yılını kutlayan Yeşil Kırmızılı ekibin kongresinde üyelerin tamamının oyunu alan Av. Ali Demirhan, gelecek 3 yıl boyunca başkanlık koltuğunda oturacak. Demirhan’ın yönetim kurulu listesinde ise Onay Tuna, Ramazan Özçelik, Tuğrul Kaş, Yalçın Tekin Çetin ve Gökhan Öztürk bulunuyor.

Editör: TE Bilişim