Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı ve Sportif Direktör Caner Yıllar, Adana’da gerçekleştirilen Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi play-off final turunu takip ettiler. 
Osmaniye Gençlik ve Mersin Basketbol takımlarının ilk 2 sırada yer alarak adlarını Kadınlar Süper Ligi’ne yazdırmasıyla sonlanan final turunda Yapıcı ve Yıllar, gelecek sezonun kadrosunu kurma adına oyuncu izlediler.
 “İş ciddiyetimizi gösteriyoruz”
Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı," hem finalleri yerinde izliyoruz, hem de gerek kulüplerle, gerekse TBF yetkilileriyle çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunuyoruz. Aynı zamanda önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları için de sportif direktörümüzle beraber temaslarda bulunuyoruz. Örneğin, ikametgahı Adana olan yeni transferimiz Damla Üredi'yi de orada renklerimize bağladık. Turnuvaları yerinde izleyerek de iş ciddiyetimizi de göstermiş oluyoruz" dedi. 
Yapıcı, Başkan Erdenay’la bir araya geldi
Adana’da bulunan Murat Yapıcı, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile bir araya geldi.
Yapıcı, kurulmakta olan TKBL Kulüpler Birliği adına da çeşitli sorunları görüştü ve fikir alış verişinde bulunurken, organizasyona katılan tüm kulüp temsilcilerine Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından verilen yemeğe de katıldı.
Editör: TE Bilişim