Yalova Galatasaray Futbol Okulu’nda yer alan sporcular Spor Toto Süper Finalde şampiyon olan Galatasaray’ın 18. şampiyonluğunu pasta keserek kutladılar. 28 Nisanda spor hayatına başlayan Yalova Galatasaray Futbol Okulu’nda büyük sevinç yaşandı. Hafta sonunda Spor Toto Süper Finalin son müsabakasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşma sonrasında Galatasaray tarihinde ki 18. Şampiyonluğunu kazanmıştı.

Hafta sonunda Yalova Galatasaray Futbol Okulu’nda eğitim alan öğrenciler, Yalova Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Hidayet Öztekin, antrenör İsmail Şengelen ve Asistan antrenör Samet İkiz şampiyonluk sevincini pasta keserek yaşadılar. Pasta kesiminin ardından minik futbolseverler “En büyük Galatasaray” ve “Şampiyon Galatasaray” tezahüratları yaptılar.

Kutlamaların sonrasında Yalova Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Hidayet Öztekin minik “Ardalara” çiçek vererek annelerinin Anneler Günü’nü kutladı.

Yalova Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Hidayet Öztekin,” Böyle etkinliklerin önemli olduğunu biliyoruz. Öncelikle gönül verdiğimiz Galatasaray’ımızın Spor Toto Süper Finalinde şampiyon olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu mutluluğumuzu çocuklarımız ile beraber yaşamayı uygun gördük. Bugünün ayrıca Fenomenbet annelerimiz için bir önemi vardı. Bizde öğrencilerimizin Anneler Günü’nü de kutladık. Burada birlik ve beraberliği tam anlamıyla sağladık. Çok uyumlu çalışıyor programlarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim