Basketbol, Atletizm, Badminton, Bilek Güreşi, Jimnastik, Güreş, Hentbol, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranç, Tekvando, Tenis ve Voleybol olmak üzere 14 branşta sporculara ücretsiz olarak eğitim veriliyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün her yıl gerçekleştirdiği ve 2012-2013 sezonunda ücretsiz olarak 14 branşta faaliyetine başlattığı yaz okullarına ilgi her geçen gün artıyor.

Yaz Okullarıyla ilgili GHSİM’den yapılan açıklamada, “Bu yıl ücretsiz olarak faaliyete geçirdiğimiz yaz spor okullarımıza kayıtlar devam ediyor. Yaz spor okullarımızda 608 tanesi sporcu kartına sahip ve 602’si de Herkes İçin Spor olmak üzere Bin 210 sporcu eğitim görüyor. Daha önceki yıllara oranla bu sezon çok daha geniş bir katılımla spor okullarımızda çalışmalar devam ediyor. Ücretsiz olarak faaliyetini sürdüren spor branşlarımızda basketbol kategorisi 145 sporcuyla başı çekiyor. Masa Tenisi branşında ise 70 sporcu eğitim görürken, voleybol kategorisinde 65 sporcu mücadele ediyor. Hentbol kategorisinde 59, Güreş branşında 44, Tenis sporunda 41, Badminton’da 37, Jimnastik’te 36, Tekvandoda 25, Atletizmde 19, Satrançta 17, Kick Boksta 16 ve Judoda 14 sporcu eğitimlerine deneyimli antrenörlerimiz nezaretinde devam ediyor” denildi.

Editör: TE Bilişim